Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLACK PUFF

BLACK PUFF

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

The cotton velvet puff përmban një brez për lehtësinë e përdorimit dhe është projektuar për aplikimin e pudres pluhur në zona të mëdha. I fortë dhe rezistent, mund të lahet në ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. E ruan formën pa e humbur butësinë.

Benefitet

Përdorimi

Ky puff shumë i fortë mund të lahet në ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. Nuk cahet dhe qëndron i butë.

Ingredientët

View full details