Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER KABUKI - 124

POWDER KABUKI - 124

Regular price €53,00
Regular price €53,00 Sale price €53,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një element kryesor i kompletit të make up, kjo furçë pudre është mjeti ideal për aplikimin e pudrës përfundimtare. Doreza e saj e shkurtër dhe e hollë lejon aplikim të kontrolluar ndërsa koka e saj e dendur krijon një rezultat të lehtë dhe të përsosur. Kjo furçë mund të përdoret me të gjitha  pudrat pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: i drejtë dhe i valëzuar.
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Siguron aplikim të qetë dhe të barabartë të të gjitha pluhurave për të krijuar një rezultat të lehtë dhe të përsosur. Doreza e saj e shkurtër dhe e hollë ofron një aplikim të kontrolluar.
Këshillë profesionale: Përdoreni në lëvizje të mëdha zbutëse për të aplikuar në trup (krahët, këmbët, etj.) për të marrë një rezultat të njëtrajtshëm dhe natyral. Kjo teknikë përdoret nga artistë profesionistë të grimit.

Ingredientët

View full details