Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER FLAT KABUKI- 132

POWDER FLAT KABUKI- 132

Regular price €50,00
Regular price €50,00 Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Furça Kabuki është e sheshtë dhe e rrumbullakosur. Ajo është ideale për të skalitur fytyrën duke përdorur pudër pluhur.
Lloji i fibrave: të valëzuara .
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details