Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER FLAT KABUKI- 132

POWDER FLAT KABUKI- 132

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Furçë Kabuki e sheshtë dhe e rrumbullakosur.
Një Kabuki e sheshtë, shumë elastike që është paraqitur në MAKE UP FOR EVER që nga fillimi si furça ideale për të skalitur fytyrën duke përdorur pudër të lirshme.
Lloji i fibrave: të valëzuara .
Teksturat e rekomanduara: Pluhur i lirshëm.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details