Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER FAN BRUSH - MEDIUM - 120

POWDER FAN BRUSH - MEDIUM - 120

Regular price €33,00
Regular price Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një nga furçat më ikonike të markës, është projektuar për të hequr pudrën e tepërt në zonën poshtë syve. Forma e saj ndihmon gjithashtu në krijimin e rezultateve artistike si efektet watercolor dhe circle.

Lloji i fibrave: Drejt dhe me valëzim.

Teksturat e rekomanduara: Loose dhe compact powders.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të hequr butësisht dhe me lehtësi çdo pluhur të tepërt nga fytyra ose poshtë syve.
Këshillë profesionale: Në lyerjen e trupit, artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të aplikuar shkëlqim në lëkurë (pasi e spërkasin me Mist and Fix). Mund të përdoret gjithashtu për efekte artistike dhe rrethore me Aquarelles.

Ingredientët

View full details