Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER FAN BRUSH - LARGE - 134

POWDER FAN BRUSH - LARGE - 134

Regular price €50,00
Regular price €50,00 Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë unike lejon aplikimin ideal të bronzerave dhe highlighters. Fijet e tij të buta por të lidhura skalitin me mjeshtëri mollëzat. Mund të përdoret me të gjitha pudrat pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: të valëzuara

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë e madhe pluhuri me fibra të buta të valëzuara, mund të përdoret për të hequr pudrën e tepërt nga fytyra dhe trupi.

Ingredientët

View full details