Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER FAN BRUSH - LARGE - 134

POWDER FAN BRUSH - LARGE - 134

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë unike lejon aplikimin ideal të bronzerave dhe highlihters. Fijet e tij të buta por të lidhura përmirësojnë dhe skalitin me mjeshtëri mollëzat. Mund të përdoret me të gjitha pudrat pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: të valëzuara
Teksturat e rekomanduara: Pudra pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë pro: Pa presion, përdoreni ne puder me produkte që kërkojnë aplikim të rëndë (makijazh kamuflazhi), në mënyrë që të qëndrojnë në vend.

Ingredientët

View full details