Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER BRUSH - MEDIUM - 126

POWDER BRUSH - MEDIUM - 126

Regular price €57,00
Regular price €57,00 Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e butë për aplikim masiv dhe të njëtrajtshëm. Trashësia dhe dendësia e tij ofron mbulim nga mesatar deri në të lartë. Doreza e gjatë ofron lëvizje më të madhe kur aplikohet. Mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni furçën për aplikim të butë dhe të njëtrajtshëm të të gjitha pudrave pluhur dhe kompakte. Doreza e saj e gjatë ofron një lëvizje të madhe gjatë aplikimit.
Këshillë profesionale: Butësia e saj është e dobishme për aplikimin dhe përzierjen në sipërfaqe të mëdha të produkteve me shumë ngjyra, për një rezultat të të njëtrajtshëm dhe të qëndrueshëm.

Ingredientët

View full details