Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

POWDER BRUSH - MEDIUM - 126

POWDER BRUSH - MEDIUM - 126

Regular price €57,00
Regular price Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e butë për aplikim bujar dhe të barabartë. Trashësia dhe dendësia e tij ofron mbulim mesatar deri në të lartë, me një dorezë të gjatë që ofron lëvizje të shtuar gjatë aplikimit. Mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë pro: Butësia e saj është e dobishme për aplikimin dhe përzierjen në sipërfaqe të mëdha të produkteve me shumë ngjyra, të cilat ndonjëherë dalin në vija, si kremrat me ngjyra dhe "make-up i lagësht", për një rezultat të barabartë dhe të qëndrueshëm.

Ingredientët

View full details