Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PLASTIC SEALOR 15ML

PLASTIC SEALOR 15ML

Regular price €16,00
Regular price €16,00 Sale price €16,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Plastic Sealor është një mbrojtës i lëngshëm që përdoret në sipërfaqe të sheshta. Mund të përdoret për të ngjitur një sërë efektesh speciale, veçanërisht plagë të rreme të bëra nga dylli Plasto.

Benefitet

Përdorimi

Mund të aplikohet me furçën e kapakut ose me gishta dhe më pas mund të mbulohet me një fondatinë të trashë, Aquacolors, Grease Paints ose gjak artificial. Thahet shpejt, por procesi mund të përshpejtohet duke përdorur tharëse flokësh (cilësim me ajër të ftohtë). Makeup më pas mund të aplikohet duke përdorur bazën e mbulesës dhe grimin (Pan Stick, Full Cover, Wet Make-up, Flash Color) ose gjak artificial. Për të vendosur fort efektet speciale, veçanërisht në rast lëvizjesh të tepërta, mos hezitoni të aplikoni Plastic Sealor përtej vijës së lëkurës.

Ingredientët

View full details