Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

PAINT BRUSH - SMALL - 408

PAINT BRUSH - SMALL - 408

Regular price €43,00
Regular price Sale price €43,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Frymëzuar nga një furçë tradicionale e bojës, ky mjet unik aplikon bujarisht produktin me mbulim mesatar deri në të lartë. Madhësia e tij e vogël është ideale për aplikim të saktë të bazës ose bojës së trupit në zona të vogla. Mund të përdoret me lëngje dhe kremra përveç lateksit.
Lloji i fibrave: Drejt

Benefitet

Përdorimi

Dendësia e tij përdoret për një aplikim bujar dhe të barabartë produkti për mbulim mesatar deri në të lartë dhe përfundim intensiv me ngjyra. Madhësia e tij e vogël përdoret për aplikime të sakta në zona të vogla.
Këshillë pro: Në grimin artistik, kjo furçë përdoret për të shtuar ngjyrën shpejt, si piktorët, në zona të ndryshme të trupit.

Ingredientët

View full details