Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MIXING BALM

MIXING BALM

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Mixing Balm 20 ml është një balsam pa ngjyrë, e cila përdoret për t'u përzier me pigmente, xixa dhe pudra dhe për të rritur intensitetin e ngjyrës. Kjo formulë e shkëlqyeshme mund të përzihet edhe me produkte të tjera për të personalizuar teksturat, përfundimet dhe formulat.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details