Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MICROFINISH PUFF 70mm

MICROFINISH PUFF 70mm

Regular price €11,00
Regular price Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Make Up For Ever HD Microfinish Puff është një sfungjer i zi i hollë, i butë dhe i dobishem, veçanërisht i përshtatshmem për aplikimin e pluhurit HD Microfinish dhe pluhurave të tjera të lirshme. Përmasat e vogla dhe hollësia e tij e bëjnë më të lehtë pluhurimin e zonave të vështira për t'u arritur të fytyrës dhe ngjyra e zezë ju lejon të shihni se sa pluhur duhet të kapni.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details