Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MESH DUAL USE POUCH

MESH DUAL USE POUCH

Regular price €10,00
Regular price €10,00 Sale price €10,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Mesh Pouch është një çantë e thjeshtë prej najloni dhe rrjete. Ajo lejon ruajtjen e furçave dhe produkteve të tjera thelbësore. Rrjeta e tejdukshme, e mbajtur në vend nga një brez elastik, mbron furçat e ruajtura brenda, ndërsa ju lejon të shihni se çfarë është brenda. Falë dizajnit të saj të sheshtë, ajo është e lehtë për t'u transportuar.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details