Skip to product information
1 of 12

Make Up For Ever

MEDIUM SIZE GLITTERS 40g

MEDIUM SIZE GLITTERS 40g

Regular price €47,00
Regular price Sale price €47,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Të pëlqyera nga artistët profesionistë të grimit, këto xixa të përmasave mesatare lënë një shkëlqim në fytyrë, trup dhe flokë.

Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni duke përdorur një furçë, aplikues sfungjeri ose me gishta. Për mbajtje optimale, lagni furçën, sfungjerin ose gishtat me ujë ose Mist & Fix. Gjithashtu mund të përdoret Aqua Seal për të krijuar një papërshkueshmëri nga uji.

Ingredientët

View full details