Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MAKE UP ARTIST BELT

MAKE UP ARTIST BELT

Regular price €62,00
Regular price €62,00 Sale price €62,00
Në ulje Shitur
Tax included.
I projektuar në bashkëpunim me artistë profesionistë të grimit, rripi i ri i make up është krijuar posaçërisht për të trajtuar të gjitha llojet e situatave në terren: sesione fotografish, xhirime apo shfaqje mode.
I lehtë, elegant dhe kompakt, ai ofron një njësi ruajtjeje plotësisht të optimizuar. I përbërë nga 3 njësi plotësuese dhe të lëvizshme, ky rrip lëkure artificiale që pastrohet lehtë siguron ruajtje efikase dhe organizim optimal për mjete të tilla si furçat, aksesorët ose çdo produkt tjetër thelbësor kozmetik.
Mund të rregullohet për tu vendosur rreth belit.
Gjatësia maksimale: 115 mm

Benefitet

Përdorimi

Njësia 1: Dimensionet: 255mm x 22mm
Ky produkt ka 2 xhepa me kapacitet të madh: një në rrjetë të zhdërvjellët që ajroset, tjetri në PVC transparente për dukshmërinë e përmbajtjes totale.

Njësia 2: Furça
Dimensionet: 255mm x 185mm
Kjo njësi ka 4 rreshta ndarjesh me madhësi të ndryshme që ofrojnë akses të lehtë në të gjitha llojet e furçave, lapsave dhe aksesorëve.

Njësia 3: Pëlhurë e hollë
Dimensionet: 255mm x 141mm
Nuk ka më kuti të mëdha për t'i mbajtur përreth.

Ingredientët

View full details