Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MAGNETIZED METAL PALETTE XL

MAGNETIZED METAL PALETTE XL

Regular price €27,00
Regular price Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një kuti e personalizueshme dhe e magnetizuar që mund të mbajë çdo artikull rimbushje me një bazë magnetike. Ky paketim i ri me një kapak të tejdukshëm lejon një akses të lehtë me ngjyra.
Madhësia XL mund të mbajë 32 artist color shadows dhe 16 nuanca të artist face color

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details