Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

ARTIST COLOR REFILLABLE MAKEUP PALETTE

ARTIST COLOR REFILLABLE MAKEUP PALETTE

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Në ulje Shitur
Tax included.

PERSONALIZOJE!

Hapi 1: Shtoni 2 deri në 6 Artist Color Shadows ose 2 deri në 3 mbushje me Artist Face Color në shportën tuaj.

Hapi 2: Shtoni në shportën tuaj paleta grimi të rimbushme të çdo madhësie.
Paleta e grimit me rimbushje Artist Color është e disponueshme në madhësi: XS, S, M, L dhe XL.

Madhësia XS përmban:

1 Rimbushje Artist Color Shadow 

Madhësia S përmban:
2 Rimbushje Artist Color Shadow  ose 1 Rimbushje Artist Face Color

Madhësia M përmban:
3 Rimbushje Artist Color Shadow ose 1 Rimbushje Artist Face Color  + 1 Artist Color Shadow

Madhësia L përmban:
4 Rimbushje Artist Color Shadow ose 2 Rimbushje Artist Face Color
1 Rimbushje Artist Face Color  + 2  Rimbushje Artist Color Shadow


Madhësia XL përmban:
6 Rimbushje Artist Color Shadow ose 3 Artist Face Color Rimbushje
2 Rimbushje me ngjyra artistike + 2 mbushje me hije artistike me ngjyra
1 Rimbushje me ngjyra të fytyrës së artistit + 4 mbushje me hije artistike me ngjyra

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details