Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MAGNETIZED METAL PALETTE M

MAGNETIZED METAL PALETTE M

Regular price €17,00
Regular price Sale price €17,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një kuti e personalizueshme dhe e magnetizuar që mund të mbajë çdo artikull rimbushje me një bazë magnetike. Ky paketim i ri me një kapak të tejdukshëm lejon një akses të lehtë me ngjyra.
Madhësia M mund të mbajë 12 artist color shadows dhe 6 nuanca të artist face color

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details