Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

MAGNETIZED METAL PALETTE L

MAGNETIZED METAL PALETTE L

Regular price €19,00
Regular price Sale price €19,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një kuti e personalizueshme dhe e magnetizuar që mund të mbajë çdo artikull rimbushje me një bazë magnetike. Ky paketim i ri me një kapak të tejdukshëm lejon një akses të lehtë me ngjyra.
Madhësia L mund të mbajë 18 artist color shadows dhe 9 nuanca të artist face color

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details