Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

LIQUID LATEX

LIQUID LATEX

Regular price €12,00
Regular price Sale price €12,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Lateksi i lëngshëm përdoret në industrinë e teatrit dhe kinemasë për të krijuar një sërë efektesh speciale.
Kur thahet, formon një film transparent që i ngjan lëkurës. Artistët profesionistë të grimit e përdorin atë në fytyrë dhe trup për të krijuar rrudha, efekte plakjeje dhe plagë sipërfaqësore (vraga, flluska, djegie ose përplasje të lëkurës).
Mund të përdoret gjithashtu për të ngjitur në trup efekte të bëra nga Plasto Wax, shkumë ose silikoni.

Benefitet

Përdorimi

Lateksi i lëngshëm zakonisht aplikohet në një shtresë të imët duke përdorur një sfungjer ose furçë. Këto mjete duhet të lahen menjëherë në ujë me sapun.
Për të krijuar rrudha, tërhiqeni lëkurën nga jashtë gjatë aplikimit dhe tharjes.
Mund të hiqet me një top pambuku të njomur në vaj pastrues dhe më pas me një leckë të lagur në ujë të nxehtë.
Paralajmërim:
Formula e tij përmban amoniak dhe nuk duhet të bie në kontakt me sytë. Nëse keni lateks të lëngshëm në sy, shpëlajini ato tërësisht me një solucion fiziologjik.
Ju mund ta shpejtoni procesin e tharjes me ndihmën e një tharëse flokësh të vendosur në ajër të ftohtë.
Për të mbrojtur flokët mbulojini ato me vazelinë përpara përdorimit.
Efekti i trashësisë së lëkurës i krijuar nga lateksi i lëngshëm mund të rritet duke shtuar një trashës. Megjithatë, nëse doni të krijoni një efekt lëkure më të hollë, përzieni një sasi të vogël uji të demineralizuar në Latex.

Ingredientët

View full details