Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

LIQUID ARTIFICIAL BLOOD

LIQUID ARTIFICIAL BLOOD

Regular price €15,00
Regular price €15,00 Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Liquid Artificial Blood u krijua për t'u dukur si gjaku i njeriut. Ai përmban më pak pigment se gjaku i trashë dhe ka një ngjyrë më të çelur. Ajo funksionon shpejt dhe është e përkryer për të simuluar hemorragjitë, për të lagur rrobat ose për të bërë njolla gjaku ose pellgje në dysheme. Mund të aplikohet drejtpërdrejt në lëkurë, në mukozën (gojë, hundë, afër syve etj.) ose të përzihet me efekte speciale. Nuk njolloset dhe ka një jetëgjatësi të gjatë.

Benefitet

Përdorimi

Liquid Blood mund të aplikohet me gishta, një furçë, një pambuk, një pikatore ose një shiringë. Mund të hiqet nga fytyra duke përdorur Qumështin Pastrues dhe nga trupi me ujë me sapun. Përdoreni të pastër ose të holluar për të marrë efektin e dëshiruar. Liquid Blood mund të hollohet me vaj kastor ose vajra të tjerë hollues për ta bërë atë më të hollë dhe më transparent. Liquid Blood gjithashtu mund të përzihet me pigmente të pastra për të intensifikuar ngjyrën. Mund të shtohet në produkte të tjera me efekte speciale si bojë.

Ingredientët

Glycerin, Aqua (Water)
Propylene Glycol
Phenoxyethanol
Cellulose Gum
Sodium Methylparaben
Aroma (Flavor)
Citric Acid

View full details