Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

LIP BRUSH WITH CAP-304

LIP BRUSH WITH CAP-304

Regular price €29,00
Regular price Sale price €29,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e rrumbullakosur dhe e dendur është ideale për aplikim dhe përzierje të shpejtë të ngjyrës së buzëve. E përkryer për perdorimin gjatë gjithë ditës, kjo furçë vjen me një kapak metalik për të siguruar prakticitet dhe higjienë.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Buzëkuq dhe shkëlqyes.

Benefitet

Përdorimi

Dendësia e tij përdoret për të aplikuar shpejt çdo produkt buzësh, si dhe për përzierjen e lapsave dhe buzëkuqve. Vendosja e kapakut të gjatë në fund të dorezës së furçës zgjat madhësinë e furçës për trajtim më të mirë. Kapaku i tij mbron fibrat për aplikim higjienik.

Ingredientët

View full details