Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

LIP BRUSH - 300

LIP BRUSH - 300

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Skaji gjeometrik i kësaj furçeje lejon aplikimin e saktë dhe të kontrolluar të ngjyrës së buzëve përgjatë vijës së buzës, ndërsa ana e saj e sheshtë është ideale për mbushje. Fleksibiliteti i saj kombinon lehtësisht lapsat e buzëve për të krijuar përcaktim të saktë ose për të modifikuar formën e buzëve. Mund të përdoret me buzëkuq, lapsa buzësh dhe shkëlqyes buzësh.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Buzëkuq dhe shkëlqyes.

Benefitet

Përdorimi

Koka e saj gjeometrike përdoret për të aplikuar lehtësisht konturin e buzëve. Përdorni anën e sheshtë për të mbushur dhe ngjyrosur me çdo produkt buzësh.
Këshillë profesionale: Fleksibiliteti i tij përdoret për të përzier lehtësisht lapsat Aqua Lip për të krijuar një bazë të qëndrueshme dhe të papërshkueshme nga uji në buzë. Përdorni majën e saj të drejtë dhe të imët për të vizatuar vija për efekte të ndryshme.

Ingredientët

View full details