Skip to product information
1 of 27

Make Up For Ever

LASH SHOW FALSE LASHES

LASH SHOW FALSE LASHES

Regular price €22,00
Regular price Sale price €22,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Shtoni gjatësi dhe volum me këta qerpikë të punuar me fibra sintetike për rehati optimale, me një bazë fleksibël super të hollë.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details