Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

KABUKI PRO BRONZE FUSION

KABUKI PRO BRONZE FUSION

Regular price €35,00
Regular price €35,00 Sale price €35,00
Në ulje Shitur
Tax included.

I zhvilluar posaçërisht për përdorimin e bronzit kompakt Pro Bronze Fusion, me formë specifike, tepër të dendur dhe me një majë të sheshtë, kjo furçë garanton marrjen optimale të produktit për një nxirje jashtëzakonisht natyrale pa gjurmë pluhuri. Duke përdorur lëvizje të vogla rrethore, ju lejon të merrni një përzierje të përsosur pa vija të gjata. Doreza e saj e shkurtër e hollë është dizanjuar për kontroll më të mirë.

Benefitet

Përdorimi

Forma e tij specifike siguron marrje optimale të produktit, pa krijuar një efekt "wax". Rezultati i grimit është ultra natyral. Duke përdorur lëvizje të vogla rrethore, ju lejon të merrni një përzierje të përsosur.
Doreza e saj e shkurtër e hollë është dizanjuar për një kontroll më të mirë. Përshtatet lehtësisht në një çantë grimi.

Ingredientët

View full details