Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

INSTANT BRUSH CLEANSER

INSTANT BRUSH CLEANSER

Regular price €24,00
Regular price Sale price €24,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Pastruesi i menjëhershëm i furçave është ideal për furçat e grimit me fibra sintetike dhe flokë natyralë, pa shpëlarje. Formula e tij pa alkool shpërndan plotësisht të gjitha llojet e grimit, duke përfshirë teksturat e papërshkueshme nga uji dhe me pigment të lartë. Furça thahet shpejt dhe mund të përdoret menjëherë pas pastrimit.Për veshje më të gjatë dhe rezultate optimale të grimit, rekomandohet të pastroni çdo ditë furçat e grimit.

Benefitet

Përdorimi

Aplikoni Instant Brush Cleanser mbi një copë pambuku dhe pastroni furçën. Fshijeni tepricën duke përdorur një pecetë të pastër. Lëreni të thahet.

Ingredientët

View full details