Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

INK LINER 3,5ml

INK LINER 3,5ml

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një domosdoshmëri për profesionistët. Maja e gjatë dhe fleksibël e Ink Liner lejon saktësinë maksimale për të krijuar një pamje të shumëfishtë. Përcakton sytë me një përfundim të pasur të zi mat dhe një rezultat afatgjatë.
Majë fleksibël
Tharje e shpejtë
Jetëgjatë

Benefitet

Përdorimi

Shkundeni mirë përpara përdorimit për të marrë një strukturë të barabartë për rezultate optimale të eyeliner-it.
•Aplikoni eyelinerin direkt në qepallë me furçën e integruar të aplikuesit duke përdorur presion të lehtë.
•Prisni disa sekonda që produkti të thahet përpara se të lëvizni qepallën.
•Për mbajtje optimale, aplikoni Eye Prime përpara se të përdorni Ink Liner.
•Riaplikoni për të krijuar një linjë perfekte dhe për të marrë rezultatet e dëshiruara.
•Kur aplikohet në qepalla të varura ose në lëkurë të pjekur, ngrijeni pak qepallën me gishta për të nxjerrë një vijë të qartë dhe të barabartë.
•Zgjidhni me kujdes një krem ​​për konturin e syve që nuk është tepër i yndyrshëm pasi kjo mund të vështirësojë aplikimin dhe të modifikojë rezultatet e përdorimit të gjatë të produktit.
•Përdorni Ink Liner për vizatimin e tatuazheve të përkohshme. Mund të përdoret gjithashtu për të krijuar kontraste duke theksuar dizajne të caktuara artistike (pikturë e fytyrës dhe trupit).

Ingredientët

View full details