Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

HIGHLIGHTER BRUSH - SMALL - 140

HIGHLIGHTER BRUSH - SMALL - 140

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
E krijuar për të theksuar kockat e faqeve dhe vetullave, fijet e buta të furçes ofrojnë mbulim. Është perfekt për të arritur qëndrueshmëri dhe saktësi për "efektin blending".
Lloji i fibrave: të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Xhel, pudër të lëngshme, pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Gjatë sesioneve fotografike për revistat e modës, artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të përzier dhe shpërndarë produkte me shumë pigmentim në zona të vogla, veçanërisht në krijimin e "një halo" rreth syrit.

Ingredientët

View full details