Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

HIGHLIGHTER BRUSH - SMALL - 140

HIGHLIGHTER BRUSH - SMALL - 140

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
E dizenjuar për të theksuar kockat e faqeve dhe vetullave, kjo furçë lejon një grumbullim bujar të produkteve, ndërsa fijet e saj të buta ofrojnë mbulim. Është perfekt për të arritur qëndrueshmëri dhe saktësi për "efektin blending".
Lloji i fibrave: me valë
Teksturat e rekomanduara: Xhel, pudër të lëngshme,pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Gjatë sesioneve fotografike për revistat e modës, artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të përzier dhe shpërndarë produkte me shumë pigmentim në zona të vogla, veçanërisht në krijimin e "një halo" rreth syrit.

Ingredientët

View full details