Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

HIGHLGHTER BRUSH - MEDIUM- 152

HIGHLGHTER BRUSH - MEDIUM- 152

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë elastike dhe e rrumbullakosur është një mjet bazë që përdoret për të nxjerrë në pah në mënyrë delikate fytyrën dhe trupin. Forma e tij dhe fibrat e buta e bëjnë atë ideal për aplikimin e pudrave dhe kremrave të theksuar për mbulim të gjerë.
Lloji i fibrave: me onde
Teksturat e rekomanduara: Krem, xhel, pluhura të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të theksuar lehtësisht dhe me delikatesë fytyrën dhe trupin. Forma e tij dhe fibrat e buta ofrojnë koleksion bujar të produkteve për fitim mesatar deri në të lartë.
Këshillë pro: Në grimin artistik, forma e tij shumë e rrumbullakosur dhe fleksibiliteti i fibrave të tij përdoren për të përhapur "wet make-up" për një rezultat të barabartë dhe të përsosur pa vija. Forma e saj përdoret gjithashtu për të krijuar modele të rrumbullakosura lehtësisht dhe shpejt.

Ingredientët

View full details