Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

HIGHLGHTER BRUSH - MEDIUM- 152

HIGHLGHTER BRUSH - MEDIUM- 152

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë elastike dhe e rrumbullakosur është një mjet bazë që përdoret për të nxjerrë në pah në mënyrë delikate fytyrën dhe trupin. Forma e tij dhe fibrat e buta e bëjnë atë ideal për aplikimin e pudrave dhe kremrave highlights për mbulim të gjerë.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Krem, xhel, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të theksuar lehtësisht dhe me delikatesë fytyrën dhe trupin.
Këshillë profesionale: Në grimin artistik, forma e tij shumë e rrumbullakosur dhe fleksibiliteti i fibrave të tij përdoren për të përhapur "wet make-up" për një rezultat të njëtrajtshëm dhe të përsosur pa vija. Furça përdoret gjithashtu për të krijuar forma të rrumbullakosura lehtësisht dhe shpejt.

Ingredientët

View full details