Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

HIGH PRECISION SHARPENER

HIGH PRECISION SHARPENER

Regular price €8,00
Regular price €8,00 Sale price €8,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një mprehës me precizion profesional për një rezultat cilësor. I mban lapsat me majë për të vizatuar lehtësisht linja të holla dhe goditje intensive.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details