Skip to product information
1 of 3

Make Up For Ever

HD SKIN FOUNDATION SPONGE

HD SKIN FOUNDATION SPONGE

Regular price €13,00
Regular price Sale price €13,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Projektuar për të ofruar një aplikim të përsosur dhe të barabartë të HD Skin Foundation ose  çfarëdo formulë të lëngshme.Tekstura super e butë dhe forma e saktë ju lejojnë të arrini të gjitha cepat e fytyrës.
Një dizajn i gjithanshëm dhe me shumë përdorime ndihmon në arritjen e një aplikimi të barabartë, me pjesën e sipërme të përdorur për të aplikuar dhe shtrirë bazën ,e pjesën e poshtme për t'u përzier.

Benefitet

Përdorimi

Lageni sfungjerin me ujë ose me Mist & Fix Setting Spray.
Aplikoni një pompë fondatine direkt në sipërfaqen e sheshtë të sfungjerit ose në pjesën e pasme të dorës. Prekni lehtë dhe përhapeni nga qendra e fytyrës jashtë.

Ingredientët

Prodhuar me material antibakterial.

View full details