Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

GUM OFF ADHESIVE REMOVER

GUM OFF ADHESIVE REMOVER

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ky vaj pa tretës dhe jo irritues shpërndan Spirit Gum dhe disa produkte plastike. Mund të aplikohet në lëkurë, duke përfshirë fytyrën, për të hequr gjurmët e Spirit Gum dhe mund të përdoret për të hequr dhe pastruar pjesët e flokëve, protezat ose kapucat "tullac". Gum Off mund të përdoret gjithashtu për t'u kujdesur dhe pastruar qerpikët e rremë.

Benefitet

Përdorimi

Tërhiqeni gradualisht pa e tërhequr lëkurën. Për fytyrën: aplikojeni në pambuk dhe hiqni butësisht gjurmët e mbetura të ngjitësit derisa të pastrohet.
Për lëkurat e ndjeshme, mund të aplikohet edhe një krem zbutës i lëkurës.Ky produkt përmban vajra të avullueshëm. Mbyllni shishen fort pas përdorimit. Gum Off nuk duhet të aplikohet në vijën e ujit të syrit.Nëse produkti bie në kontakt me sytë, shpëlajeni tërësisht.

Ingredientët

View full details