Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

GRAPHIC LINER PEN

GRAPHIC LINER PEN

Regular price €27,00
Regular price €29,00 Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Graphic liner pen me majë jashtëzakonisht të imë dhe precize për vijëzim perfekt dhe kontroll maksimal.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

Aplikojeni produktin dhe prisni disa sekonda që të thahet përpara se të lëvizni qepallën. Riaplikojeni për të krijuar një linjë perfekte dhe për të marrë rezultatet e dëshiruara.

Ruajeni Graphic Liner me kokë poshtë ose horizontalisht për të parandaluar tharjen e produktit.

View full details