Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

GRAPHIC LINER PEN 1ml

GRAPHIC LINER PEN 1ml

Regular price €27,00
Regular price Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Lapsi grafik Aqua Resist është një laps sysh ultra i zi i gjithanshëm, afatgjatë dhe i papërshkueshëm nga uji.
Me stilolapsin grafik Aqua Resist ju mund të krijoni linja grafike mesatare dhe të theksuara; aplikimi është i shpejtë dhe i saktë falë dizajnit në formë stilolapsi dhe majës fleksibël që e bëjnë të lehtë përdorimin.
Tekstura, e lëngshme dhe e rrjedhshme, ngjitet mirë në lëkurë dhe thahet shpejt, duke krijuar një efekt me një ngjyrë intensive dhe ultra-rezistente.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details