Skip to product information
1 of 3

newlooktinashop

Full Cover

Regular price €32,50
Regular price Sale price €32,50
Në ulje Shitur
Tax included.
Ngjyra
Një korrektor pa vaj, me mbulim të plotë, me një fund mat, i krijuar për të mbuluar plagët, tatuazhet dhe aknet.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët