Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION KABUKI -SMALL - 102

FOUNDATION KABUKI -SMALL - 102

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë sintetike e veçantë kombinon saktësinë e një furçe tradicionale bazë me madhësinë e përshtatshme të furçës Kabuki. Forma e saj e vogël dhe e dendur është ngushtuar në fund për aplikim të shpejtë dhe specifik të kremit dhe formulave të lëngshme. Fijet e tij të buta dhe të drejta lejojnë mbulim të ndërtueshëm me një përfundim të përsosur.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe e lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni për aplikimin e saktë të fondatinës rreth syve, hundës dhe buzëve për përfitim mesatar të produktit. Doreza e tij e shkurtër dhe e hollë ofron kontroll më të mirë në aplikim.

Ingredientët

View full details