Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION KABUKI - MEDIUM - 110

FOUNDATION KABUKI - MEDIUM - 110

Regular price €50,00
Regular price €50,00 Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë sintetike e veçantë dhe mesatare kombinon saktësinë e një furçeje tradicionale  me madhësinë e përshtatshme të një furçe Kabuki. Forma e saj mesatare dhe e dendur është e zbehur në fund për aplikim të shpejtë dhe specifik të të gjitha formulave të fondatinës. Fijet e buta dhe të drejta lejojnë mbulim të fortë me një përfundim të përsosur.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe fondatina të lëngshme, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorimi: Përdoreni me të gjitha llojet e fondatinës në sipërfaqe më të mëdha për të marrë një rezultat të shpejtë dhe të barabartë. Doreza e tij e shkurtër dhe e hollë ofron një aplikim të kontrolluar.
Këshillë profesionale: Përdoreni për të strukturuar dhe për të shtuar ngjyrë intensive në fytyrë për grimin e skenës.

Ingredientët

View full details