x
Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION KABUKI - MEDIUM - 110

Regular price €50,00
Regular price Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë sintetike e veçantë dhe mesatare kombinon saktësinë e një furçeje tradicionale bazë me madhësinë e përshtatshme të një furçe Kabuki. Forma e saj mesatare dhe e dendur është e zbehur në fund për aplikim të shpejtë dhe specifik të të gjitha formulave të fondatinës. Fijet e buta dhe të drejta lejojnë mbulim të fortë me një përfundim të përsosur.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe bazamente të lëngshme,pudër pluhur dhe kompakte.

Ingredientët

Përdorimi

Përdorimi: Përdoreni me të gjitha llojet e fondatinës në sipërfaqe më të mëdha për të marrë një rezultat të shpejtë dhe të barabartë. Doreza e tij e shkurtër dhe e hollë ofron një aplikim të kontrolluar.
KËSHILLA PRO: Përdoreni për të strukturuar, skalitur dhe shtuar ngjyrë intensive në fytyrë për grimin e skenës, grim transformues.

Benefitet