Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION BRUSH - SMALL 104

FOUNDATION BRUSH - SMALL 104

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Qimet e sheshta dhe të gjera të kësaj furçe klasike janë ideale për aplikimin dhe përhapjen e saktë të fondatinës. Koka e saj e vogël dhe e sheshte lejon aplikim të saktë në vende të vështira për t'u arritur. Mund të përdoret me fondatinë të lëngshme dhe kremoze.
Lloji i fibrave: Drejt.
Teksturat e rekomanduara: Fondatinë e lëngshme dhe kremoze .

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar dhe përzier fondatinën e lëngshme dhe kremoze me saktësi dhe shpejtësi për një rezultat të barabartë.
Këshillë profesionale: Kjo furçë është thelbësore në kompletet e grimit te artistëve profesionistë , të cilët e përdorin atë në prapaskenë për të aplikuar shpejt kremin pudër dhe blush.

Ingredientët

View full details