Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION BRUSH - LARGE - 108

FOUNDATION BRUSH - LARGE - 108

Regular price €48,00
Regular price Sale price €48,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e madhe, e rrumbullakosur është ideale për përdorim profesional në të gjithë fytyrën.
Lloji i fibrave: Drejt.
Teksturat e rekomanduara: Fondatinë kremoze dhe likuide, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar dhe përzier shpejt të gjitha llojet e fondatinës në zona të mëdha. Përdoreni për një rezultat të barabartë dhe me mbulim të lartë.
Këshillë profesionale: Falë formës dhe përmasave të mëdha, mund të përdoret për të aplikuar grim në shpatulla dhe dekolte kur bëni grim të sofistikuar të veshur me një fustan mbrëmjeje. Përdorni gjithashtu për të aplikuar krem me ngjyra në zona të mëdha të trupit kur bëni lyerje të trupit.

Ingredientët

View full details