Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FLAT STEEL PALETTE

FLAT STEEL PALETTE

Regular price €6,00
Regular price Sale price €6,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Paleta Small Flat Steel është një paletë e lehtë alumini që përdoret për përzierjen e produkteve kremoze.
Profesional dhe rezistent, ofron mundësinë e përdorimit të të gjitha llojeve të produkteve si dhe produkteve gërryese (p.sh. aceton). Është perfekt për produkte me efekt të veçantë. Forma e saj e pllakës e bën atë një mjet të lehtë dhe sipërfaqja e lëmuar është e lehtë për t'u mirëmbajtur.

Benefitet

Përdorimi

Pastrojeni me sapun dhe ujë. Dezinfektojeni me pastrues furçesh ose alkool 7° ose produkte të tjera dezinfektuese.

Ingredientët

View full details