Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FLAT ROUND BLUSH BRUSH - 156

FLAT ROUND BLUSH BRUSH - 156

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë klasike e blush, shpejt dhe lehtë i shton një shkëlqim të shëndetshëm lëkurës. Madhësia dhe forma e tij e gjithanshme është përshtatur për të gjitha llojet e aplikimit të blush. Mund të përdoret me pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: me valëzim.
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Furçë klasike e përshtatur për të gjitha llojet e aplikimit të blush. Fleksibiliteti i tij e bën të lehtë dhe të shpejtë krijimin e një shkëlqimi të shëndetshëm.
Këshillë profesionale: Furça është përshtatur posaçërisht për aplikimin e Pro Bronze Fusion ose disa pudra kompakte për të krijuar një shkëlqim me pamje natyrale. Artistët e grimit të filmave përdorin këtë furçë për t'u dhënë aktorëve një shkëlqim të shëndetshëm me pamje shumë natyrale.

Ingredientët

View full details