Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FLAT METAL PALETTE

FLAT METAL PALETTE

Regular price €9,00
Regular price Sale price €9,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Flat Metal Palette është një paletë shumë e dobishme për përzierjen e produkteve të lëngshme dhe kremoze pa i ndotur duart,metali garanton pastrim perfekt.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details