Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FLAT HIGHLIGHTER BRUSH - 142

FLAT HIGHLIGHTER BRUSH - 142

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë më e gjatë ideale për t'i dhënë faqeve një shkëlqim natyral. Ndërsa krijon nuanca dhe thekse në fytyrë, ofron mbulim të lehtë deri në mesatar. Furça mund të përdoret me xhel, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valëzim
Teksturat e rekomanduara: Xhel, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të krijuar hije dhe theksim në fytyrë. Ofron fitim të lehtë deri në mesatar të produktit.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit të skenës e përdorin këtë furçë për të skalitur hijet ekstreme dhe nxjerrjen në pah të fytyrave të aktorëve për grim transformues.

Ingredientët

View full details