Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FLAT BLUSH BRUSH - 146

FLAT BLUSH BRUSH - 146

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ky mjet thelbësor për grimin artistik ka qenë pjesë e koleksioneve MAKE UP FOR EVER që nga fillimi. Me formën e tij trapezoide është perfekt për përdorim të shumëfishtë dhe gjithashtu ideal për lyerjen e fytyrës.
Lloji i fibrave: Drejt & të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Pudra të lirshme dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details