Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FINE GLITTERS 4g - GOLD

FINE GLITTERS 4g - GOLD

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Artistët profesionistë të grimit i përdorin dhe abuzojnë me to në shfaqjet e modës! Ata shkëlqejnë çdo grim. Këto vezullime të holla e të lehta lënë një vello të shkëlqyeshme mbi fytyrë, trup dhe flokë dhe mund të përdoren gjithashtu si pikënisje për pjese të plota.

Benefitet

Përdorimi

Xixat aplikohen duke përdorur një furçë, aplikues sfungjeri ose gishta. Për mbajtje optimale, lagni furçën, sfungjerin ose gishtat me ujë, një bazë grimi ose Mist & Fix. Përdorni Aqua Seal për t'i bërë ato të papërshkueshme nga uji. Për të aplikuar shpejt shkëlqimet në fytyrë dhe trup, spërkatni lëkurën me ujë dhe më pas zhytni një sfungjer të madh të lagur në shkëlqim. Përkulni fytyrën dhe trupin me sfungjer. Këshillë profesionale: Për të krijuar një eyeliner plot shkelqim, përdorni një furçë me majë të imët të lagur me ujë ose Mist & Fix. Për ta bërë eyeliner të papërshkueshëm nga uji, përdorni Aqua Seal. Spërkateni në Mist & Fist për të vendosur shkëlqimet dhe për të parandaluar që ato të bien kur aplikohen.

Ingredientët

View full details