Skip to product information
1 of 5

Make Up For Ever

FINE GLITTERS 4g

FINE GLITTERS 4g

Regular price €15,00
Regular price Sale price €15,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Artistët profesionistë të grimit i përdorin Fine Glitters në shfaqjet e modës. Ata shkëlqejnë çdo grim. Këto vezullime të holla e të lehta lënë një vello të shkëlqyeshme mbi fytyrë, trup dhe flokë.

Benefitet

Përdorimi

Xixat aplikohen duke përdorur një furçë, aplikues sfungjeri ose gishta. Për mbajtje optimale, lagni furçën, sfungjerin ose gishtat me ujë, një bazë grimi ose Mist & Fix. Përdorni Aqua Seal për t'i bërë ato të papërshkueshme nga uji. Për të aplikuar shpejt shkëlqimet në fytyrë dhe trup, spërkatni lëkurën me ujë dhe më pas zhytni një sfungjer të madh të lagur në shkëlqim. Përkulni fytyrën dhe trupin me sfungjer.
Këshillë profesionale: Për të krijuar një eyeliner plot shkelqim, përdorni një furçë me majë të imët të lagur me ujë ose Mist & Fix. Për ta bërë eyeliner të papërshkueshëm nga uji, përdorni Aqua Seal. Spërkateni në Mist & Fist për të vendosur shkëlqimet dhe për të parandaluar që ato të bien kur aplikohen.

Ingredientët

View full details